PLATTEGROND en FOTO'S

De Kameel is een grote scoutingaccomodatie met een begane grond en een verdieping. Voor huurders staan er 6 lokalen ter beschikking, twee toiletgroepen en een goed uitgeruste keuken. 

Capaciteit en indeling
De normale capaciteit van de Kameel is 80 personen om te overnachten. Er mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn in het gebouw.
De begane grond is aangepast voor invaliden en heeft 2 lokalen van resp. 62 en 48 m2. In de hal bevindt zich ook twee extra afwasbakken met warm en koud stromend water. De magazijnen zijn bij verhuur niet beschikbaar.

ENTREE, GANG en EXTRA AFWASPLEKKEN

KEUKEN

De keuken heeft een oppervlakte van 18 m2 met 6 pits gasfornuis, oven, warmhoudkast, magnetron, koelkast en diepvriezer. Net om de hoek staat er een vaatwasmachine.

TOiLETGROEPEN

Gescheiden heren- en damestoiletten (totaal 6) en douches (totaal 4).

LOKALEN BENEDEN

De twee grote lokalen op de begane grond kunnen, op verzoek, door het weghalen van de tussenwand tot één ruimte van 110 m2 gemaakt worden. In het welpenhok bevindt zich een open haard die gebruikt mag worden. Voor gebruik graag even controleren of de schoorsteen vrij is, natuurlijk geen gelakt of anderszins behandeld hout gebruiken.

LOKALEN BOVEN

Op de eerste verdieping zijn er 4 lokalen van 70, 62, 48 en 28 m2. Een ruime overloop met branddeuren en een brandtrap.

BUiTEN