TEGELACTiE

Waarom?
Scoutinggroep Zuylensteyn bestond vorig jaar 55 jaar en de Kameel (het scoutinggebouw) dit jaar 35 jaar, maar we kijken ook naar de toekomst! We willen het gebouw verder verduurzamen: met ledverlichting, betere isolatie en slimme thermostaten. Daarnaast willen ook het speelterrein aantrekkelijker maken, o.a. door het aanleggen van sluippaden. Door het coronavirus zijn we flink wat inkomsten misgelopen, maar we hopen met een nieuwe actie toch voldoende geld op te halen onze plannen uit te kunnen voeren.  

Wat?
Als je in het clubhuis komt zie je in de hal aan de rechterzijde een mooie tegelwand die destijds is geopend door Prins Claus. Met de opbrengst van die wand is een deel van het gebouw gefinancierd. Nu -35 jaar later- willen we aan de andere zijde van de hal een tweede tegelwand maken. Voor jou of jouw bedrijf is dit een unieke kans vereeuwigd te zijn in het gebouw, en dat voor een vanafprijs van €30 (particulier) of €50 (bedrijf)!

Hoe?
Klik hieronder op “Persoonlijke tegel” voor personen/gezinnen of op “Bedrijfstegel” voor bedrijven.
Op het formulier vul je jouw gegevens in, geeft je jouw wensen door en kan je ook extra opties als extra
tekst kleuren, plaatjes en een omlijsting aangeven. Wij controleren de bestelling en zullen vervolgens een factuur sturen. Zodra ook de betaling binnen is, gaan wij voor je aan de slag.

Op 15 december 2021 willen we bij onze traditionele jaarafsluiting de tegelwand onthullen in het bijzijn van alle leden en mensen die een bijdrage aan de wand hebben geleverd.

Persoonlijke tegel

Bedrijfstegel